Skip to main content

“Een Stamppot Spinazie, met een franse worst. Dit gerecht wordt op smaak gebracht met bacon, wortel & ui. Een overheerlijke stevige maaltijd wanneer je aan het vissen bent in Frankrijk!”

Bereidingstijd: 30min
Voor 2 personen

Ingrediënten

  • Aardappels: 4
  • Witte ui: 1
  • Wortels: 2
  • Franse worst: 1
  • Bacon: 250g
  • Knoflook: 1 teen
  • Spinazie: 250g
  • Water: 1.5L
  • Olijfolie: 1 el

Beschrijving

  1. Snijd de aardappels in grove stukken.
  2. Kook de aardappels voor 20min in 1.5L water.
  3. Snijd ondertussen de wortel, ui, knoflook en worst.
  4. Wanneer de aardappels nog 8 minuten moeten koken, start je met het bakken van de groenten, worst & bacon. Laat 4-5 minuten bakken.
  5. Voeg dan de spinazie toe aan de pan.
  6. Goed doorroeren, zodat de spinazie slinkt.
  7. Giet dan de aardappels na 20min koken af.
  8. Prak de aardappels met een vork.
  9. Voeg wat peper & zout toe.
  10. Meng de mix van groenten en vlees door de pan met gepureerde aardappel.
  11. Even goed mengen, en eet smakelijk!

Leave a Reply

0
    0
    Mijn Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel
    Chat openen
    Hulp nodig ?
    Hallo,
    Hoe kan ik je van dienst zijn ?