Skip to main content

“Het best bewaarde geheim van Spanje, het schouderstuk van het Iberico varken. Een beetje rosé mag. Heerlijk mals van smaak! ”

Bereidingstijd: 30min
Voor 2 personen

Ingrediënten

  • Iberico Secreto: 1 stuk 250g
  • Olijfolie: 1 el
  • Peper
  • Grof zeezout

Beschrijving

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
  2. Steek de BBQ aan. Zorg voor een hoge temperatuur, zeker 200-220C.
  3. Smeer het Iberico Secreto in met olijfolie.
  4. Bestrooi rijkelijk met grof zeezout & peper.
  5. Als de BBQ heet is ga je het vlees grillen.
  6. Plaats een kern thermometer.
  7. Grill tot 35C, daarna kun je het vlees omdraaien.
  8. Laat daarna doorgaren tot 55C.
  9. Leg het vlees op een snijplank, laat 5 min rusten.
  10. Daarna kun je het vlees aansnijden.
  11. Eetsmakelijk!

Leave a Reply

0
    0
    Mijn Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel
    Chat openen
    Hulp nodig ?
    Hallo,
    Hoe kan ik je van dienst zijn ?